Ιστορία

istoriki1 Το όνομα Ρεϊζίδης είναι σήμερα συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό, την υπεύθυνη φροντίδα και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα χαλιά.

Η κατασκευαστική μας πείρα που έχει τις ρίζες της στη Σπάρτα της Μ. Ασίας μεταφέρεται στις αρχές του αιώνα στην Αθήνα διαδίδοντας την πλούσια ποικιλία σχεδίων, την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μεράκι στην ύφανση των χειροποίητων χαλιών Σπάρτα.

Με ιδιόκτητη μονάδα  κατασκευής νημάτων και ειδικά εκπαιδευμένες υφάντρες στήνουμε τους αργαλειούς μας σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλουμε έτσι στην ανάπτυξη  και περεταίρω διάδοση της χειροποίητης ταπητουργίας στη χώρα μας.  Το 1956 σε μία προσπάθεια επέκτασης του τομέα των δραστηριοτήτων μας, ιδρύουμε τα ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδης καθώς και τα πρώτα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα.


Γιατί να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο ταπητοκαθαριστήριο

carpets-3Η συντήρηση και η φροντίδα των χαλιών είναι μια διαδικασία πολυπλοκότερη εκείνης του καθαρισμού ενός απλού υφάσματος. Αυτό γίνεται ξεκάθαρο αν παρατηρήσουμε την δομή ενός χαλιού.

Ένα τυπικό μάλλινο χαλί μηχανής για παράδειγμα έχει πολύχρωμο μάλινο πέλος , πλεγμένο σε βαμβακερή βάση (στημόνια και υφάδια) που καταλήγει στις δύο πλευρές σε μάλινο ρέλι, ενώ στις άλλες δύο σε βαμβακερό κρόσσι Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν , μία από τις πιο απλές που έχει να αντιμετωπίσει ένας ταπητοκαθαριστής, θα πρέπει να συνδυάσει δύο ειδών πλύσης:
Λευκά βαμβακερά & Ευαίσθητα μάλλινα χρωματιστά.

Βέβαια τα πράγματα είναι συνήθως πιο περίπλοκα καθώς δεν λείπουν περιπτώσεις δύσκολων λεκέδων, χειροποίητα χαλιά με ασταθή χρώματα που ξεβάφουν, μεταξωτά που δεν επιδέχονται νερό κλπ


Γιατί στην Ρεϊζίδης Carpetservice

  • To όνομα Ρειζίδης είναι σήμερα συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό και την υπεύθυνη φροντίδα στα χαλιά.
  • Σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και υπεύθυνο service.
  • Λειτουργούμε όλο τον χρόνο και είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε.
  • Διαθέτουμε πείρα τριών γενεών στο πλύσιμο αλλά και την κατασκευή χαλιών.
  • Φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι σε ότι αφορά νέες τεχνικές και υλικά καθαρισμού.
  • Εγγυόμαστε την άψογη φροντίδα και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας.
  • Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Αναλαμβάνουμε καθαρισμό και φροντίδα σε χαλιά, μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα, υφάσματα επιπλώσεως και φλοκάτες ώστε να απολαμβάνετε υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής σε όλο το σπίτι.