ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Τα έπιπλα του σαλονιού εκτός από λεκέδες και ρύπους συγκεντρώνουν μικροοργανισμούς και ακάρεα που είναι υπεύθυνα για την πρόκληση διαφόρων επικίνδυνων αλλεργιών.  Αν μέσα στο χώρο υπάρχουν και κατοικίδια  το πρόβλημα γίνεται εντονότερο. Στα καθαριστήρια χαλιών Ρεϊζίδη , με τις υπηρεσίες επιτόπιου καθαρισμού σαλονιών & ταπετσαριών λύνουμε το πρόβλημα άμεσα και αποτελεσματικά
Εξειδικευμένα συνεργεία έρχονται στο χώρο σας, εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας υποαλεργικά και βιοδιασπώμενα υλικά καθαρισμού, για να καθαρίσουν σε βάθος και με απόλυτη ασφάλεια τα έπιπλα σας.

Ο καθαρισμός ενός σαλονιού ξεκινά με ένα “τίναγμα-απορροφηση” για να απομακρυνθούν οι αμμώδεις ρύποι (σκόνη , γύρη κλπ).
Στη συνέχεια, και αφού αναγνωριστούν από τον τεχνικό, απομακρύνονται (χρησιμοποιώντας το κατάλληλο υλικό )οι έντονοι λεκέδες .

Στην τελική φάση εκτελείται η βασική διαδικασία καθαρισμού (συνήθως injection-extraction) ένας υγρός δηλαδή καθαρισμός κατά τη διάρκεια του οποίου εκτελείται ένας συνεχόμενος κύκλος πλύσης, ο οποίος όμως περιορίζεται στην επιφάνεια του επίπλου. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για να καθαριστεί το  ύφασμα της ταπετσαρίας χωρίς η υγρασία να περάσει στο εσωτερικό των επίπλων και των μαξιλαριών.